Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

ΜΙΑ ΓΑΖΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΖΑ

Δεν υπάρχει ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη
Εδώ και τώρα, τερματισμός της αιματοχυσίας στη Γάζα
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ
Αποστροφή και αποτροπιασμό προκαλούν για άλλη μια φορά στον κόσμο τα εγκλήματα του Ισραήλ στη Γάζα, εγκλήματα που τελούνται υπό την ανοχή και την υποκριτική σιωπή των «ιεροκηρύκων» του σεβασμού του διεθνούς δικαίου και των ανθρώπινων δικαιωμάτων, σε Ευρώπη και Αμερική.
Μια υπέρτερη, αφηνιασμένη πολεμική μηχανή εκτονώνει την κτηνώδη δύναμή της μέσα σε πυκνοκατοικημένες γειτονιές, σε στενούς δρόμους και ανυπεράσπιστους άμαχους, στοχεύοντας και ισοπεδώνοντας αδιάκριτα ό,τι βρεθεί στον δρόμο της: σπίτια, παιδιά, σχολεία, νοσοκομεία.
Τουλάχιστον 1200 Παλαιστίνιοι νεκροί – στην πλειοψηφία τους άμαχοι γυναίκες και πολλά παιδιά - χιλιάδες τραυματίες και 150.000 εκτοπισμένοι, είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός της φρίκης.
Όμως η πολιορκημένη Γάζα, παρά την ακατάσχετη αιμορραγία των ανοιχτών πληγών της, κρατά ψηλά τη σημαία της αντίστασης και γίνεται η προμετωπίδα του διαχρονικού αγώνα για την υπεράσπιση και τον σεβασμό της πιο θεμελιώδους αξίας: της ανθρώπινης αξιοπρέπειας .
Η Αντιφασιστική Αντιρατσιστική Κίνηση Πολιτών Λιβαδειάς, ανταποκρινόμενη στο πανελλαδικό κάλεσμα, συμμετέχει στην καμπάνια συλλογής φαρμάκων και υγειονομικού υλικού για τη βοήθεια του δοκιμαζόμενου Παλαιστινιακού Λαού.


Φάρμακα μπορείτε να δίνετε κάθε εργάσιμη μέρα από τις 9:00 ως τις 13:00 στο Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς, καθώς επίσης και την Τρίτη 5/8 στις 20:00 στην Κεντρική πλατεία Λιβαδειάς, στη συγκέντρωση αλληλεγγύης που θα γίνει για τον Παλαιστινιακό Λαό. 

μπορείτε να δείτε τη λίστα φαρμάκων εδώ σε μορφή .xlsx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου