Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2014

Ανοιχτή επίθεση των νεοναζί κατά ανακριτριών. Απειλές για καταναγκαστικά έργαΝαζιστικό χαιρετισμό έκανε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Μιχάλης Αρβανίτης κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του κόμματος στην περιφέρεια Κρήτης, στο οποίο επικεφαλής του ψηφοδελτίου είναι ο εν ενεργεία αστυνομικός Γιώργος Σπυρόπουλος. Σε μια ομιλία μίσους, ο Μ. Αρβανίτης εκτόξευσε απειλές εναντίον των ανακριτριών που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και απείλησε με καταναγκαστικά έργα ενώ Παναγιώταρος- Κασιδιάρης άφησαν σεξουαλικά υπονοούμενα για υπουργό της ΝΔ!

Διαβάστε επίσης: «Με μαχαίρωσαν επειδή έφυγα από τη Χρυσή Αυγή»

Ο χρυσαυγίτης βουλευτής χαρακτήρισε τον ναζιστικό χαιρετισμό «επιβεβλημένο». Αφού τον κάλεσε στο βήμα ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Αρβανίτης, ξεκινώντας την ομιλία του ανέφερε: «Θα μου επιτρέψετε να σας χαιρέτησω με τον χαιρετισμό της τιμής της ανατάσεως και της νίκης».
Οι οπαδοί της Χ.Α τον χειροκρότησαν και αρκετοί ανταπέδωσαν τον ναζιστικό χαιρετισμό. Το βίντεο από την εκδήλωση, που συγκέντρωσε ελάχιστον κόσμο, είναι αποκαλυπτικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου