Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013



Και τώρα ήρθε η ώρα να αποφασίσεις με ποιούς θα πας και ποιούς θ’ αφήσεις.

O Παύλος Φύσσας 34 ετών είναι νεκρός από το χέρι φασίστα. Οι Φασίστες τον στοχοποίησαν για την αντιφασιστική του δράση. Όσο και αν θέλουν η Χ.Α. να εμφανίζεται ως αντισυστημική, ο ρόλος της αποκαλύπτεται, προωθείται απο οικονομικά, μιντιακά και πολιτικά συμφέροντα. Η Χ.Α. ξεκίνησε στοχοποιώντας και σκοτώνοντας μετανάστες, τώρα προχωράει στους δημοκράτες, στους αριστερούς στη νεολαία.
Τα τσιράκια των εφοπλιστών και των μεγαλοκαναλαρχών κάνουν ότι μπορούν για να τσακίσουν τους αγώνες των εργαζόμενων και της νεολαίας, δεν διστάζουν να δολοφονούν εν ψυχρώ  κόσμο του μόχθου και αγωνιστές, για να τρομοκρατήσουν και να καταστείλουν τις μεγάλες κινητοποιήσεις του λαού.
 Είναι οι ίδιοι που πάνε χέρι-χέρι με την κυβέρνηση Σαμαρά και στηρίζουν με τον πιο βρώμικο τρόπο τις αντιλαϊκές πολιτικές της. Η θεωρία των «δύο άκρων», που έχει υιοθετήσει η μνημονιακή κυβέρνηση και τσουβαλιάζει τη νεοναζιστική συμμορία με  τους αγώνες των εργαζόμενων και της νεολαίας, είναι άκρως επικίνδυνη, αλλά καθόλου τυχαία, γιατί αυτό που επιδιώκει είναι η προάσπιση των συμφερόντων των δυνάμεων του κεφαλαίου και έχει αποδείξει, ότι είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για να τα υπερασπιστεί
 Καμία ανοχή στους φασίστες της Χ.Α! Να βάλουμε ένα τέλος στο νεοναζιστικό έκτρωμα μέσα στους χώρους δουλειάς, στα σχολεία , στις γειτονιές. Ο κόσμος της εργασίας και η νεολαία έχουν αποδείξει ότι με τους αγώνες τους τσακίζουν το φασισμό.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου