Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Ούτε στη Θήβα - ούτε πουθενά, Τσακίστε τους φασίστες σε πόλεις και χωριά

Το ναζιστικό μόρφωμα της χρυσής αυγής κάνει δειλά δειλά, ξανά, την εμφάνιση του στην ευρύτερη περιοχή της Βοιωτίας. Λίγες μόνο μέρες μετά την τελετή μνήμης για τους σφαγιασθέντες του Διστόμου, λίγους μήνες μετά την άνανδρη και θρασύδειλη επίθεση εναντίον συντρόφου εδώ στη Θήβα, εν μέσω της δίκης της εγκληματικής τους οργάνωσης, έχουν το θράσος να εμφανιστούν ξανά στη Θήβα. Αυτή τη φορά καλούν σε συγκέντρωση για να μιλήσουν για “φλέγοντα ζητήματα” όπως το προσφυγικό και τα μνημόνια. Προσπαθούν να βρουν πάτημα για να πείσουν τον λαό να τους δώσει κι άλλη αβάντα για να συνεχίσουν να χτυπούν μετανάστες, πρόσφυγες και εργάτες.

Προσπαθούν πάνω από το πραγματικό τους πρόσωπο, των φασιστών δολοφόνων, να φορέσουν τη μάσκα  της αντισυστημικής δύναμης.

Ο λαός που έχει ζήσει στο πετσί του και την προσφυγιά και τον πόνο της ξενιτιάς και τον καθημερινό μόχθο για το μεροκάματο και την επιβίωση του δεν θα δώσει ούτε σταγόνα από τον ιδρώτα του, ούτε λεπτό από τον χρόνο του για να ακούσει αμαθείς και μισαλλόδοξους ανθρωπίσκους να μιλούν για το μέλλον του.

Είτε το θέλουν, είτε όχι δεν είναι ευπρόσδεκτοι ούτε στη Θήβα, ούτε πουθενά. Θα μας βρίσκουν συνεχώς μπροστά τους.

 Ο αυτοδιαχειριζόμενος χώρος “Η ΣΦΗΝΑ” και η Αντιφασιστική Κίνηση Θήβας καλεί τον λαό να απομονώσει τους εγκληματίες της χρυσής αυγής.

 

ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΘΗΒΑ, ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ,

ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου